2.5.2011

Vappu!

Normi vappu. Aurinkoa, tippaleipää, monenlaista simaa, bileet käpytiellä, piknik ja pari rae-räntäkuuroa. Vartiovuoren puistossa oli hyvä fiilis ja släkkis kulki piknikin lomassa 15 metriä rallatellen:) Too easy!

Kun jalat meni liinan kävelystä makaroniksi, suuntasin illaksi Luoliksen kiville, mutta eipä boulderi kulkenut. Kypsytti. No eipä oo tullut reenattua taas vähään aikaan, että ei ihme. Räntäkuuro toi lisää lunta tupaan ja vei viimeisetkin fiilikset yksinäiseltä metsäreissulta, joten raahauduin himaan sohvalle juomaan yhden relaksoivan simalasin lisää.

Juttelin Hessun kanssa lautailusta ja lonkeroimisesta muutaman päivän aikana viime viikolla sillä seurauksella, että perjantaina kävin hakemassa Lushin boordin. Yhtään pannua ei oo tullut otettua, vielä, ja elämäni viisi ensimmäistä skeittisessiota takana, että kait se släkkis auttaa jotain kehon hallinnassa. Lautailin tänään töihin ja se oli just mukavaa vaihtelua. Tällä hetkellä tekee mieli kokeilla uusia lajeja, ei aina kiivetä. Tai siis, yrittää kiivetä. Katotaan, jos tulis longboordin pikkuvelikin ostettua. Ehkä se olisi looginen askel. Skeitti vaikuttaa kiinnostavan tällä hetkellä. Onkohan mulla tullut raja vastaan kiipeilyn suhteen, mietin. Kyllästyminen? Onko kaikki potentiaali tullut louhittua tässä geimissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti