16.9.2011

Tää menee frendeille

Muutama otos viime viikonlopulta. Lauantai alkoi harhailulla Mynämäen suunnalla. Jusa "tiesi" tarkat koordinaatit Hikikantille, joten vaivaisten 45minuutin harhailun ja useamman soramontun jälkeen löysimme perille. Tossut jalkaan, kamerat pyörimään ja testailemaan muuveja. Itse tein hyppystartilla toppauksen pariin kertaan ja Jusa ahkeroi kantin parissa. Kuvasta päätelle jätkä on viljellyt selkään pari hämähäkkiä. Meidän piti lähteä menemään, mutta kuulemma parin tunnin sessio päättyi onnellisesti ja Jusa hiihti uudella sekvenssillä toppiin. Metsä raikui tuuletusta.
 Illalla olikin vuorossa Kettusten perheen tuparit ja me hommattiin tupareihin vähän ääntä ja väriä. Hankkijan lippis päähän ja proppuja poraamaan. Jussi näyttää hyvin onnelliselta uuden moonin kanssa. Itse asiassa tuo valkoinen väri sopii erittäin hyvin sisustukseen, voin suositella. Ja tietysti kaikki heitti omat nimmarit lautaan ja pari kansainvälistä merkkiä, heh.


Kundit poraa kilpaa!!! Rahis vetää ilmeellä! Pari lisäpointsia siitä!

Sit nestemankkaa ja tyyppailemaan!













Illan yllätysvieras, Irwin!!!





1 kommentti:

  1. Kiitti kaverit! Oli melkoinen yllätys ja voin suositella valkoista lautaa muillekin: sopii sisustukseen loistavasti. Tervetuloa "roikkumaan" meille milloin vain :)

    VastaaPoista