22.7.2013

Lomakuvio

Kivisiä kiehkuroita. Arvaatko mikä?
Lomallahan pitää syödä ja nukkua ja sporttailla. Jotain on tullut lomatikkilistalta tehtyä, mutta kiipeilyllisesti menee heikosti.
Boulder ei kulje, köysi on solmussa, pultin päällä pelottaa ihan kauhiast.. Jos vanhat kutoset ei ois menny Mellareilla, ois melankolia taatusti rullanut yli. Tiukkaa teki.

Jatkoin Joensuussa hyvin alkanutta boulderkärsimystä Konalassa. Oonko ainut, jonka mielestä greidaus tuntuu hieman muuttuneen? Saman totesin Salmiksessa tänään. Entiset 6a:t on 5c ja niin eespäin. Kai tässä on kyseessä globaali greidinytkäys. Harmi, että taisin nukkua tän rytkähdyksen yli..heh. Täytyypä tarkastaa 8a.nu onko Jens toitottanut taas viisauden torvea. "Kuulkaas, kyllä tästä tarttee ottaa nyt kerralla kaikista yks pinna pois".

Lisää boulderia tulossa ja sormekasta päivittelyä. Ja jos sormet ei kestä boulderpujottelua tai edes päivittelyä, sit vaihetaan köyteen. Pysyvästi.4 kommenttia:

 1. Konalassa oon kans vähän kattellut noita greidejä, aika vaihtelevia. Pari 5C:tä aikas kinkkisiä, mutta palitsevia projektoida.
  Mutta jos Salmisaaressakin, niin tulee tiukka paluu köysille jossain vaiheessa, auts!

  VastaaPoista
 2. On vähän aikaa viimesistä kiikuista Konalassa, mut mun mielestä Konalan greidaus on ollut softia. Huomaskohan nekin sen? Vai ootko juonu liian vähän olutta - alkaako hapottaa? ;-) Tai sit siellä on ollu vaan meikäläiselle passeleita reittejä.

  Greidit ei oo täälläkään kauheesti nousussa. Mut mitä sen väliä, jos löytyy kivaa kiipimistä. Joku elämää suurempi projekti olis kiva löytyy, viimesestä kun on liian kauan. Sveitsiläinen pulttaus à la 'gut+' saa paikoin kurat housuihin. Toiveikkaina kuitenkin ostettiin topokirjastoon lisäys: Schweiz extrem west :-D

  Mukavaa kun on vaihteeksi oma netti käytössä :-)

  VastaaPoista
 3. Ulos vaan, niin on greidit enemmän kohdallaan!

  VastaaPoista
 4. kun homma ei kule, helposti ettii syytä numerosta. Siinse, ei sen vakavampaa.

  Kiehkurat löytyy mellunmäestä.. mut mikä?

  VastaaPoista