4.3.2016

Diesel test

Juostessa maisemat rullaa, maastopyörällä voi hurjailla tiellä, metässä ja välillä lentää ilmassa. Uidessa kuplat plurisee ja plörisee korvissa. Vesi on muutenkin sellanen rauhallinen ja meditatiivinen elementti. Parasta vois olla tehä kaikkia näitä yhessä rupeamassa. Pieni kuntotesti, ei mikää kisa.

Tiiätkö sen tunteen, että pitäis, mutta ei nyt oikein viittis. On odotuksia, on tieto siitä miltä pitäis tuntua, mutta tänää on kyllä pas#ka aamu. No niin oli nytki, kaikki merkit viittaa siihen, että elä mee, elä tee. Paikat ja pää on jumissa, väsyttää ja näläkä. Pitäis olla täydellinen olo, että ois täydellinen päivä ja tai reeni. Tämä on harha, älä astu siihen.

Minä käänsin sen toisin päin, tämä on varma merkki, että just nyt on hyvä lähteä ku kaikki vastukset on täysillä. Aina voi keskeyttää ja hiipiä kotiin vähin äänin. Lisäks, kun ekan kerran meinaa tippua pyörän selästä 40kmh vauhissa alamäessä, ei muuten tukkoisuudesta oo mitään tietoa. Sama homma ku köysittelyssä, jätät ankkurin klippaamatta ekalla liidillä ja hyppäät köyteen, sit vasta alkaa kiipeily kulkea.Lumisia polkuja. Oksat raapii takkia ja kypärää.

Ylös ja alas. 


Katutaidetta


Myrtsin uimahalli.

Pyörä 10 km, nousua 300m. Juoksu 4km, kuntosali 20min, uinti 500m. Aikaa meni runsaasti, mutta kyllä oli kiva jumppa. Saunassa alkoi olee sellane olo, että jotain on tehny, mutta että ois voinu puristaa kovemmin lyhyemillä levoilla. No, tämä oli kiireetön kokeilukierros, kuvia piti ottaa ja fiilistellä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti