18.7.2012

Terveystarkastaja


Kesälomaa oli jopa viikko. Kävimme Ollilan perheen luona Kustavissa pienellä visiitillä. Tuttuun tapaan vettä satoi pienissä erissä koko ajan, joten kiipeily tiivistyi 15minuutin yrkkään Pertun ojentamaan kanttiin. Projektinimi Terveystarkastaja, jotain kutosta vissiin. Kuulemma vapaa, joten otin sen sit työn alle.

En ehtinyt ukkosen paukkeen kannustamana paljoa harjailemaan, matkan varrella vähän availin sammal-ässä-arpoja, jos joku jalkkis löytyisi, mut ei ja ei ja ei. Kuvassa näkyy ylin vaakahalkeama, sen yläpuolella kaksi sloupperia joista tartteis vetää, muuten ihan kivaa ja helppoa kiipeilyä. Veikkaan, että toinen jalka feissille, oikea huukkaa, sit lännen nopein veto slouppaavaan kahvaan. Kuulostaa hyvältä ja sitähän se onkin.

Ollilan Isäntä varmisti kohteliaasti sateessa miun nopeat räpistelyt. Kauhea ryöppy sitä sitten tulikin niskaan. Onneksi homma on lähes kokonaan videolla tallessa kiikkutuolipäiviä varten. Katellaan sit porukalla vanhustenkodissa pyörätuolirallien lomassa. Parempi pysyy kondiksessa, että pystyy keulimaan hoitsujen kauhuksi! hähä:D

Tähän loppuun pieni kuvakimara. Ajeltiin sateisessa saaressa ja  bongattiin mestoja. Ihan asiallista tavaraa, ei mitään pommia, mutta jotain kivaa kuitenkin. Ei nimittäin ihan heti Kustavissa lopu kehitystyö, duunia on ja uutta linjaa saa paljon. En anna spoilereita, mutta Perttu varmasti osaa kertoa tarvittaessa lisää. Lupasin laittaa hunttauskuvat, joten tässä, vassoguud!

Kanttia vähä joka suuntaan.
Ei sulla vaan mitään poketteja ois?

Perttu keskustelee kaltsin kanssa.


Perttu keskittyy kuuntelemaan..


Ottakaahan vähän Stam1nalta lääkettä siihen lähetyskutinaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti