8.9.2012

Fitnessiä ja voimaa sekaisin, NOT

Oli hyvä draivi boulderoida tehtaalla. 24 tikkiä ohjelmaan, joista suurin osa vitosta, ei sen vaikeempaa. Sai koko kropan pumppiin ja sykkeen todella kattoon revitellessä mustalla hänkkireitillä. Olli, se uus profiili on tosi jees! Leveetä ja läskii hänkkii!

Kelvin kettunen pörräili patjoilla vähä siellä, vähä täällä, väisteli flunssaa ilmeisesti. Totta kai alko satelee vinkkiä, että kokeile tota.. tää on hyvä..

No kokeilin.

Ei menny 6a+ os eikä 6a.
Eikä mikään muukaa kutonen. fak. Olin hieman pettyny itteeni, en siitä, että joku random kutonen ei menny, vaan enemmän siitä, etten pystyny pitää itteeni ohjelmassa. Nimittäin, jos on riehunut kolme varttia mittarit punasella, ei ehkä voi tehdä voimarepäsyä tosta noin vaan. Ihan hyvä opetus.

No Palatsille sitten, nythän oli hyvät lämmöt päällä, paitakin ihan kunnolla märkänä. Sama kuvio toistu: varmistaja suosittelee 6c:tä, ohjelma volyymivitosta. No ihan omasta syystä päädyin lasikuidulle ja tuho oli varma. Tuntu siltä ku kroppa ois kuiskannu "hei jäbä, oot menny aikas lujaa ja nopeeta nää viimeset sessiot, mitäs tää voimahommeli oikein on?? Päätä nyt mitä sä oikein haluat tehdä!"Näin. Fitnessi ja voimasekoilu eivät mikstaa. Ainakaan, jos ei viiti palautella kunnolla.
Saittaisin Saijan tekemän vihreen kutosen, sillekin lähdin takki auki meiningillä. Jotenkin pääsin loppuun, vaikka suurimman osan ajasta kuvittelin, että se on sama reitti, mutta ilmeisesti ei? Aika vähän reitit muuttunu puolen vuoden aikana palazzilla, tosin en montaa ehtiny kokeileen.

Otetaan tähän loppukevariks muutamat Sharma-aakkoset:
a) Mikeltä Ihan rouhee läppä.


b) Sharma Ranskassa
c) Krisi ja Ondra viivalla
d) Ja yhä lisää Sharmaa ja kohtalaisen diippii

Mistäs tää Sharma-purske sitten oikein tuli?
Yhtäkkii joka katiskaan Le Tigree?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti