31.8.2013

Minun kiikut


ovat muuttuneet:
Vauhdikasta se on yhä, paikka on yleensä sama, joskus ottaa vatsan pohjasta. Naurua, sitäkin riittää. Miksei, kiikkuminen on kivaa.

On luonnollista antaa periksi. Se tapahtuu hitaasti, mutta käy varmaan meille kaikille. Yleensä tilalle tulee jotain muuta, parempaa. Suklaata tietysti.

Luovutan hiljalleen. Ulkokiipeily vaan jää pois valinnoista. Ehkä se joskus palaa takaisin. Harmittaako? No eipä hirveesti, mutta metsässä oleskelua on ikävä. Metsä tuoksuu, tuntuu ja elää.

Edellisestä liidistä oli päivää vaille kolme viikkoa. Tänään liidasin sata metriä vitosta. Talossa oli kisat, joten tikkasin samaa reittiä kerta toisen jälkeen ja kuuntelin korvanapeista hipidihoppia, tais sieltä tulla before the dawniakin. Muutama kuva kisoista ja Janin 6c OS vedosta, joka käytännössä meni toppiin, no kaks otetta vaille. Hyvä homma.

Sami ja Elias kuvissa. Erittäin hyvä homma. Muutenki paikalla oli lunkki ja hyvä meininki. Huomenna finaalit 10:00-14:00. Ehkäpä nähdään siellä. Tsemppii kisaajille.

Täytyy sanoo, että oon ylpee Samista.
- - - - - - -
edittiä:
Kuvia sunnuntailta:

Sami vääntää, joku tyyppi pällistelee pää kenossa.8 kommenttia:

 1. Kantsii koittaa maastopyöräilyä tai -juoksua, jos intoa vaan riittää. Niissä pääsee metsään ja eivät syö aikaa samalla tapaa kuin kiipeily. Tunnissa saa jo hyvän satsin ulkoilua ja hikeä. Mulla toimineet korvikkeina jo jonkun aikaa silloin kun ei pääse kiipeilemään.

  Tapani

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo eka kuva, hyvät kiikut!

  Maastopyöräilyä suosittelen minäkin, toimii.

  VastaaPoista
 3. Komppaan Tapania ja Druta; fillari alle ja baanalle. Miula on ilmestynyt maasturin rinnalle ikiwanha kilpuri. Jumankekka on nopee. Naamaa naurattaa kun kuuntelee ketjun sirinää tai renkaan ääntä vauhdin ollessa reippa kolmekymppiä.

  Joskin tänään taas maasturin sohvalla istuen tuli mietittyä, että kyllä polut hakkaa asfaltin 10-0! ..ei, 10-4!!

  VastaaPoista
 4. mistäs mie sellasen pyörän löyvän?

  Voiko pyörä oikeasti korvata sen, että istuskelee eka pädillä ja sen jälkeen kiven päällä, jos sinne pääsee, ja nuuskii metsää?

  Mites sinä, jos aikaa olisi käytössä klo 20:00 eteenpäin reilu tunti ja ulkona hyvä keli:
  a) Otat fillarin alle
  b) Roikut otelaudassa
  c) Otat jätskiä pakastimesta ja palaudut sohvalla kattomalla Dosagen II:n 5.10 jalassa
  d) Karautat boulderille, istut eripituisia aikoja pädillä yht. 20min ja menet kotiin tyytyväisenä?

  Itselläni on pölynen jopo vs. viis pölytettyä otelautaa.. valinta on helppo.

  Miks Lauha et blogita polkuajoista?
  Kerro polun sielusta.

  VastaaPoista
 5. Tuut mukaa kuhaongelle.Tai suokuvausreisulle. Ne on samalla hyviä hiilihydraatintankkausleirejä.

  VastaaPoista
 6. "Hiilihydraatintankkausreissu!" XD Repesin.

  Jos aikaa on tunti ja se alkaa klo 2000. Jos pitäisi noista valita, niin menisi a-vaihtoehtoon eli filetsu alle. Todennäköisesti kilpuri. Mutta mieluiten tunniksi lähtisin sipsuttelee (=hölkkäilee) johonkin. ..sitten se jätski!

  Miksi en kirjoita fillaroinnista? En löydä siitä mitään sanottavaa. Otan fillarin tallista, käyn heittää lenkin ja laitan filetsun takaisin talliin. Se on siinä. Ei siitä kummempaa kerrottavaa löydy. Siksi en siitä kirjoita.

  VastaaPoista
 7. Samalla tavalla suurin osa ottaa tossut repusta, kiipeää ja menee hiilaritankkaukseen. Mitäs siitä nyt kirjottelemaan.

  Eniveis, 15sek guuglaus ja löysin muutamia fillariblogeja:
  http://sokerimarinaadi.blogspot.fi/
  http://jarkkopakkanen.blogspot.fi/
  http://fillarillalepikkoon.blogspot.fi/
  sekä
  http://kiljupohna.blogspot.fi/

  Kuvia tienpätkistä ja kaloista, mahtavaa.

  VastaaPoista
 8. " Samalla tavalla suurin osa ottaa tossut repusta, kiipeää ja menee hiilaritankkaukseen. Mitäs siitä nyt kirjottelemaan."

  Touché.

  VastaaPoista