25.10.2011

Tampereen TK ja Ramin Rautakauppa

Kun oli mahdollisuus käydä TK:lla sendaamassa, en pitkään epäröinyt. Lähetin kaiken mikä irtosi onsaitilla ja kivaa oli. Laskeskelin, että ykstoista köysionsaittia, joista vaikein 6a. Saman verran meni boulderin parissa, tosin yhtään kutosta ei nyt mennyt. Äkkiseltään parissa tunnissa yli sata metriä femmaa onsaittina. Helppoa vaan ja paljon, kun kerrankin sai kiivetä oikein hovivarmistajan kanssa (Tänks Rami, oon espressot piikissä). Joten, ens kerralla kiivetään kaikki kutoset pois, heh:D

Laitetaas tähän vähän kuvaevidenssiä päivästä. Siinä yksinäinen boulderoija vissiin kahvoittelee nuoruuden innolla. Marjapuuroakin oli  tarjolla, nami! Kaiken kaikkiaan mulle jäi erittäin hyvä fiilis Tampereen TK:sta, se on vaan hyvä keivi. Miehillä on selkeä visio miten boulderia kehitetään ja viedään eteenpäin, ja se näkyy.

Mulla oli tarkotus käydä Tampereen Prismassa a.k.a. Ramin Rautakaupassa kattomassa miltä ne sterlingin köydet vaikuttaa. Moneen kertaan lupailin ittelleni, että Bealia ei oteta käyttöön enää, mutta mites kävi. Biili lähti, tällä kertaa kuitenkin vähä parempi kuin perus edlingeri, eli Booster 9,7mm. Venyvää kaapelii, joten nyt viimeistään pitäis uskaltaa ottaa sturtseja ihan kunnolla. Tossa näkyy miten räkki kasvaa vuosien varrella ja pirteen väristä narua on kaupan. Geari tarttuu ostoskärryyn iha ittekseen. Ja boonusfriikit käy kuumana, TUPLAT!!!



Vissiinki torstaina testailen biilin köyden. Ihan siistii, nyt ei voi enää syyttää köyttä, jos ei uskalla sturtsata. Palatsille ois tarkotus ja Aho saa varautua siihen, että maksan kolikoilla, heh.

Went to Tampere TK for bouldering today (actually for job interview primarily), 11 fiver rope onsights and same amount boulder, call it a day. If you want to buy good gear with reasonable price, go to Ramin Rautakauppa (Tampere Prisma). Bras are for ladies, haulbag is for men.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti