31.10.2011

Talviaika Open 2011

Lauantaina kisailtiin hyvässä hengessä Bouldertehtaalla. Mulla ei oikeestaan ollu ees tarkotus lähtee skaboihin, mutta niin sitä taas tuli mentyä ja hyvä niin. Olli ja kumppanit olivat ahkeroineet yhteensä 60 boulderiprobleemaa kisoihin. Jäätävä määrä kiivettävää. Olin yllättynyt.

Oma tavoitteeni oli kiivetä 20, mutta toppeja tulikin  yli puolet eli 32. Jätin boulderoinnin vähemmälle huomiolle ennen kisoja. Laskeskelin, että tollasta perusvitosta, ilman painoliivejä ja niitten kanssa tuli liidattua yli 300metriä kahdessa viikossa, joka on mulle ihan ok määrä. Eli käytännössä mitättömällä voimaharjoittelupohjalla boulderkisoihin. Se hyvä puoli vissiin köysireenistä oli, että jaksoi loistavasti kiivetä koko neljä tuntia tasasta vauhtia.

Pyörin kisoissa kännykän kanssa ja nauhoitin sieltä täältä klippejä. Kädet oli välillä pumpissa, että kamera tärisi jonku verran. http://vimeo.com/31383945 Tossa linkki, käykää kattomassa, jos vaikka oma naama tai tuttuja ois sattunu 6minuutin koosteeseen. Jostain syystä vimeon HD nykii, ainakin omalla koneella, että jos se näyttää tökkivän, klikkaa HD pois. Pakko oli kokeilla tehdä HD:llä, nytku oli mahdollisuus.

Kaiken kaikkiaan kisoissa kiivenneet tuntuivat ainoastaan ylistäneen kisareittien määrää ja laatua. Good Job!

ps. kävin ruuvailemassa Tehtaan släbille vihreillä otteilla pienen graniittisimulaattorin, käykäähän tyyppaamassa, että saatte krimppiin voimaa.

3 kommenttia:

  1. Hyvä Aki!Otitkos kuvia?
    t:Sini

    VastaaPoista
  2. Kiva, että tykkäsit!
    En ottanu kuvia, videoo vaan. Kyseinen kuva blogissa on myös kuvakaappaus filkasta.

    VastaaPoista
  3. Tosi Hyvä Kiipeily.

    Thanks for invitation! I enjoyed a lot the friend atmosphere. ... well, the amount of the 32 sent boulders is a good outcome.

    Erinomaisto. Vojtech

    VastaaPoista