24.10.2012

Neljä hallia

Kuten kuvista näkyy, viikon sisällä on tullut kierreltyä Suomen parhaissa halleissa. Pasilassa tykittelin tota punasta kutosta, joka puhuttelee henkilökohtasesti melko kovalla "volyymillä". Epäilin ettei siitä mitään tulisi, mutta pääsin eteenpäin. Sellanen motivoi, varsinkin kun on fiilis, että on kohtalaisen paska kiipeilijä, jota halliboulderointi vie vaan syvemmälle suohon. No siihen on vaan yks lääke, ei piä antaa periks. Vaikee olla hyvä sellasessa jota ei oo tehny.


<-- Kato Kelvin Kettunen tikkaa vaikka pulley pamahti varttia aiemmin. On se kova!


Viimeset viis kertaa kun ollaan käyty Turussa, on satanu vettä. Joku ihme homma siinä on. Aamulla tekstailin Jussin kaa ees taas, että kuivaa? vai puolikuivaa? Kyse ei ollut juomista.

Olin jotenkin asennoitunut henkisesti siten, että pistän loputkin sormet paskaksi tehtaalla oikein ajan kanssa, mutta onneksi sinne tuli pikku-kirniäisten synttäriporukka ja Olli usutti luolavuoren suuntaan. Arvaa oliko sillä aikaa alkanu vettä tulemaan ku otettiin kierroksia Tehtaalla..

Kuvassa Olli vartioi mun räbeltämistä. Yritin kiireessä saada kruksimuuvin tehtyä. 6a+
Sainkin, mut aika loppu ennen linkitystä. 

ähä ähä, tää vanha kettu ties, että jos pisaroisen välistä näkyy vielä kuivaa asfalttia, hänkit ei oo ehtiny kastua.  Eikä ne ollukkaa. Sormet tarttis nopeesti granittiterapiaa, kun niillä taitaa olla jonkin asteinen muoviallergia, johon minkään valtakunnan kortisonit ei tepsi. Kuule, Golfin polykapselit sinkoili liikenneympyröistä ohikulkevien mummojen suuntaan riskillä nopeudella, koska kiipeilyikkuna oli jälleen sulkeutumassa ties kuinka moneksi vuosisadaksi.. voe rähmän rähmä.


Jes, märkiä toppeja, joo pervolta kuulostaa. Pääsin kuitenki Oho-Eikun muuvit pienessä tihkussa. Alko sormet paranee yllättäen. Terveisiä vaan Nevalan Sarille, joka oli kundin kanssa skuuppailemassa luoliksella. Mulle yleisön läsnäolo pistää näköjään paremman lähetysdraivin päälle, huutoineen kaikkineen.

Teekoolla maanantaina. Kalastelin harvat ja valitut puolessatoista tunnissa. Toi kyseinen keltasilla otteilla, oli hemmetin hyvä boulderi. Vajaassa kymmenessä minuutissa sai kiivettyä ja siitä tuli kohtalaisen hyvät fiilikset. Samalla kohtaa oleva pinkki pokettiralli, rakettipolli, se meni sentäs flässinä.

Ehkä TK on Suomen paras boulderhalli? Vai johtuko se niistä hemmetin hyvistä bouldereista, jotka lähetin?

Jokohan tää vuoden paras sulkaakausi kohta päättyisi. Pimeys, mikä tekosyy.

2 kommenttia:

  1. Mitä tykkäät Turun boulderhallista?
    Mulla "harraste" kisat siellä tulevana La.

    VastaaPoista
  2. No miun mielestä Olli on rakentanu Turkuun todella laadukkaat puitteet boulderointiin. Kundit hanskaa myös reitinteon kultaisen taidon, joten varmasti hyvät ouppenit tulossa.
    Ootko käyny aiemmin?

    VastaaPoista