3.2.2013

Palkankorotus


Pienten lämpöjen jälkeen lähdin kokeilemaan projektia. Puolen välin jälkeen kävi mielessä, että voi vitsi, ei kait se nyt vaan mene? Ei sen nyt vielä tänään pitänyt mennä. Hätäännyin, mutta jatkoin päämäärätietosesti pumpista huolimatta jatkon kerrallaan. Kohta olin viimeisessä muuvissa, klips-klippiti-klip ja ankkurit nenän edessä. Olin yhtä aikaa todella hämmästynyt ja riemuissani, 6c+.

Kyllähän sitä valkoista reittiä tuli doggailtua neljä päivää aiemmin ja näköjään välipäivät suklaapatukkoineen tekivät tehtävänsä.

Ajoin Alepan kautta kotiin. Poimin kukkakimpun kotiinviemisiksi. Team wöök. Halli RP plussalla koreammaksi. Aivan kuten ohjelmasykli ennusteli, mutta ajoitus tuli yllätyksenä.
Totesin Karrille ennen seinälle astumista, että ihanku noi otteet ois kasvanu tässä viikon aikana. Viljelin liidatessa jopa huukkia matkan varrella vaikka sen hyöty oli marginaalinen. Tulipahan kokeiltua.

Tiukan kutosen jälkeen kävin rähjäämässä 7b:lle, mutta mitään ihmeellistä tappelua ei saatu aikaiseksi. Jätkä räksyttää koirana jatkoissa, mutta seiska ei edes jaksa lotkauttaa korviaan. Siinä vaihessa tuli mieleen, että nyt viimeistään olis syy vääntää boulderia täsmennetysti, koska ainakin kaksi muuvia oli ekalla haistelulla suht napakoita. Krimppiä ja puristusvoimaa. Oujeah.

Tää oli eka kerta, kun kokeilin kyseisellä lapulla numeroitua reittiä sisällä. Karri pakotti liidaamaan, mikä tietysti ei ole ihan paska juttu, mutta häpeillen nappaillin pahimmat klipit kiinni mustilta otteilta. Investigaation nimissä se on sallittua.


Lauantaina sit, Karelian ylpeys, Mr. Lauha oli Hesassa. Totta kai piti lähtee kiipee vaikka olo oli ekalla miehellä flunssainen ja toisella miehellä edellisen päivän redpointtailun takia luokkaa pakkasesta sulatettu zombie. Nevertheless, irroitin seinästä pakan kutosta pyramidin muotoisena: 5c, 3x6a, 6b OS/fläsä, 3x6a.

Roikuin 6b:n keskipaikkeilla poketissa varsin pitkään, kunnes tajusin katsoa oikealle.. Hetkinen, jalkiksia.. hmmm.. pitäisköhän niitä käyttää.. no, pumpilla se meni topppin loppujen lopuksi. Ihan siisti reitti. Säästelin sitä hyvälle päivälle ihan turhaan. Ehkä se oli lähempänä onsaittia beetan vähyyden puolesta.

Lauhalla on core kondiksessa ja hyvä kontrolli. Muutenkin miehen osakkeet olivat nousseet oikein hyvällä kurssilla. Onko se juoksu vai jääkiipeily mikä kondensoi corea, en osaa sanoa. Toivottavasti Lari pistää faktat pöytään omassa blogissaan; mikä on jämäkän joensuulaisen poljennon ydin?

Kuten kuluneen kuukauden aikana on ollut tapana, kruunattiin ilta heilumalla campuksilla ja nyt käsivarsia kiristää kahden päivän putki. Ehkä torstaina lisää tuttua kutosta, tutussa hallissa, tällä kanavalla. Pysy linjoilla.


7 kommenttia:

 1. Onnea vaan 6c+:sta! Treeni toimii täälläkin mutta ihan noille asteille ei olla vielä päästy.

  Tapani

  VastaaPoista
 2. Karelian ylpeys.... Core kunnossa... Heh.

  Mutta ei siinä, jotain saattoi jäädä korvien väliinkin. Ja tärkeintähän on, että kivaa oli. Harmi vain, että täältä Susirajalta on hieman matkaa "hallille".

  Muuten, aika läyhäkkä tuo viimonen kuva. Tekemisen meininki. Ei oikein jalat pysyny otteilla ilman tossuja.. Sukkagreidejä..

  VastaaPoista
 3. Kiitosta. Piti jo vähän puristaa.

  @lari
  Sun meno oli jämäkkää ja ilman sukkia läyhäkkää!

  VastaaPoista
 4. Todella hienoa Aki!! Ja on se hassua kun joskus menee ihan ohi tietyt jalkaotteet, ja sitä ihmettelee miten ihmeessä se reitti voikaan olla niin vaikea, ah niin just, koska ei huomaa tiettyjä otteita, oma moka.
  Ja joo, voin kirjoitella vähän enemmän tosta kiipeily treenistä, nyt kuitenkin tuli poustaus jääkiipeilystä. Olin kokeilemassa ekaa kertaa eilen!! :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset!
  Toivottavasti ei jää tähän:D

  VastaaPoista