26.2.2013

Läskit nyyhkii

Kohta on takana melko tarkalleen kolmisen viikkoa breikkiä. Sormet voi hyvin. Eikä se nyt niin ihme ole, koska yltäkylläisyydessä on kiva porskuttaa ja marinoitua.

Talvinen bulkkaus kävi parhaillaan ysissäkympissä tai yli, mikä on varsin erinomainen suoritus. Monet kokee hätää painon kanssa. Onneksi tällä suunnalla ei pureskella asiaa ongelmana, koska se lähtee yhtä nopeasti mitä tulikin. Kiipeilyn jokamiessarjassa pitää olla pikkasen pläski.

Syklinen harjoittelu jatkuu, painopiste edelleen pyramidissa ja fitnessit jää taatusti tekemättä. Parempi keskittyä vain siihen redpointtaamiseen, jos siihenkään on enää aikaa/energiaa. Kalenterista päätellen harmittavan repaleinen jakso tulossa.

Nooh, eipä jaksa ressata. Breikin aikana pääsi paikat jäähtymään, mikä tuntuu ihan fiksulta nyt. Eka lepoviikko kulahti räkätaudissa, jolloin oli aikaa funtsia asioita. Ajatuksissani palasin jostain syystä ihan perusasioiden äärelle: mitkä asiat tekevät ihmisen oikeasti onnelliseksi?
Perhe. Terveys. Hyvä harrastus.

Täytyy myöntää, että himpun verran tekisi mieli jatkaa breikkiä, mutta mennäänpä nyt silti hallille, että päästään joko hehkuttamaan tai sitten se todennäköisempi vaihtoehto eli päivittelemään miten p-askasti kaikki menee. Mielenkiinnolla odotan, koska en nyt ihan heti muista milloin viimeksi kolmen viikon aikana olisin vetänyt vain yhden leuan, joka tosin kesti 14sekuntia.

Yeah, iiisi startti ilman pait.. paineita.

-----
Mites, onko tyypit menossa perjantaina iltapuolesta Energiakadulle kiikkumaan?
cu there

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti