12.6.2013

pari leukaa päivässä

tuhat leukaa kuukaudessa.

Pohdin tätä sadan leuan vetämistä ja tulin siihen tulokseen, että miks ei samalla kattois paljonko menee kuukaudessa. Eihän se oo ku reilu 15 leukaa aamulla ja illalla. Väsymys kyllä tekee tästäkin hommasta haasteellista, mutta kun reeniaikaa ei juuri ole, voi sentään lihottaa haukkaria. Valitettavasti kiipeilytaidot eivät kasva lautailemalla. Voihan se jotain edellytyksiä avata, mutta lautaa kantsii tehdä ihan pelkästään lautailun takia, koska lautailu nyt vaan on siistiä. Kesälläkin.

No, vähä yli puoltonnia on tehty ja kyllä se alkaa nousemaan paremmin. Mun periaatteet: ei tankoa, mut laudoilla. Mielellään vähintään kaks leukaa pitää mennä putkeen vaikka miten hapottais:D Hioin ton Entren listat ja kahvat hiomapaperilla, että ois vähä haastetta. On parempi iholle. Tässä satsissa ei lisäpainoja, kun kesä tuo sitä muutenkin lisää näköjään.

Jotain johtopäätöksiä pystyy jo puolesta tonnista tekemään. Niistä lisää sitten joskus. Vaikea sanoa suosittelisinko tätä systeemiä kenellekkään. Menee äkkiseltään forkut ja olkapäät tukkoon, joten tasapainottava harjoittelu vaikka gummibäändillä on suotavaa.


3 kommenttia:

 1. eiks se wc:ssä kisaava dimitri vedä 20000 / kk tai jotain? ei siitä varmaan haittaakaan ole jos ehjänä pysyy. se siinä varmaan onkin vaikeinta. turvallisempaa ja tehollisempaa olis silti varmaan tehdä samat kuukausimäärät mutta harvemmin(ja kerralla enemmän)?

  VastaaPoista
 2. Olipa hauska nähdä tänään. Pitäis ittekin noita leukoja, mutta kun ei saa yhtäkään...
  Hei, tsemit sunnuntaille, seiskaa silmään!! :)

  VastaaPoista
 3. Moro Tapsa!
  Kerralla vähä enemmän, siihenhän se käytännössä menee. Onks leukakuurista kokemuksia?

  Kiitti Nora! Eiköhän se mee jossain vaiheessa.

  VastaaPoista