27.12.2011

Joulun sääikkuna

Usko tai älä! Aurinkoa joulukuussa, mutta harvinaista se on! Päätimme eilen lähteä kävelylle Ruissaloon. En ehtinyt edes autolle asti lompsia ulko-ovelta, kun pikkuhiljaa tajusin, että katu on kuiva. KUIVA!! Buolderoimaan tässä pitäis mennä eikä minnekkää kävelylle. Yritä tässä sit pitää mitään talvibreikkiä, kun kelit tulee kohdalleen. Ilma +6C ja aurinkoista!

Käveltiin ihanassa auringossa puolitoistatuntinen ja aikaa jäi hyvin vielä boulderointiin. Sen verran lennosta kuitenkin lähdettiin, ettei mitään pädejä otettu mukaan. Nopea stop and go!

 Vojtech flässää.
Toppiin meni, että heilahti. Ennen tätä "lämmittelin" jäädyttämällä sormeni hyvällä kutosella. Tuli kyllä tosi hyvät fiilikset päästä ulos kiipee.

Ihanat toppisloupit. Toppasin tän mehiläisen jopa kaks kertaa. Sen verran tuttu, että ilman pädiä pysty tekee, vaikka kyllä hieman arvelutti. 

We had a one day weather window in Turku. Really sunny day with alot of wind. Here are some pics from yesterday. Old project was easy and rewarding. Have to keep on eating and resting.

2 kommenttia:

  1. Siistiä! Joulukuussa ulkokiipeily on harvinaista herkkua. Toisaalta, suksia on turha kaivaa talvikätköistään...

    VastaaPoista
  2. Jees, näin on.
    Raitis ilma tekee hyvää.

    VastaaPoista