8.4.2012

Rollarit ja reenii

Viime torstaina oli asiallinen sääikkuna, joten mentiin kiirellä käymään Rollareilla Paavon kaa. Kuivaa, kuivaa. Hyvä hyvä, ei tullu turhaa reissua. Tyyppasin Jätkää yläköydellä ja hahmottelin beettaa, pari kireempää jalan nostoa ja se oli siinä. Kutonen on uusi seiska, sitenhän tää menee, mutta ei se kyllä oikeesti ihan 7a:n statusta täyttänyt, jos numeroilla mitään merkitystä on.

Tässä vaan mietityttää, että jos iisit seiskat muuttuu pikku hiljaa kutosiksi (eräiden kohdalla ihan perusteltua), niin eikö sama pitäis  käydä vitosille ja nelosille? Jollakin lailla tuntuu, että inflaatio pyörii eniten helppojen seiskojen ympärillä. Tähän voi vaikuttaa se, että se on oma RP maksimi, joten niitä tulee tsiigattua enemmän ja kokeiltua useemmin. Voi myös olla, että jos kyttäisi pelkästään kasin greidiä, ni silläkin saralla  tippuu kirjaimia ja plussia pois yhtä tiheään, ken tietää. Ehkä tulevaisuudessa pohditaan sitä enemmän sitten. On tää vähän liian tarkkaa numerojahtia, gradehunttia.

Joka tapauksessa nyt alkaa kone kulkemaan kovempaa ja siihenhän on koko talvi satsattu. Tänään 6a OS kilahti laariin. Alakerran vihree, hyvä hänkkireitti, vaikka jotenkin epäilin, että se ois jääny menemättä. En tiiä miks. Tää homma riippuu niin paljon fiiliksestä ja korrelaatio on selvä edellisen illan drinksujen määrään. Tiettyä kitkaa se punkku kyllä antaa. Loppuu se turha jäkittäminen himassa ja radalla (painotus sanalla turha).

Saldo tänään:
50 metriä vitosta lämppäriks
6a OS Vihr
6a+ musta liidi
6b+ ice blue haistelua, eli muuvit tein onsaittaamalla, hyvä reitti, melkein kaikki klipit nätisti, mutta ilmava meininki pisti jänistämään. Veikkaan, että parissa viikossa se ois liidikunnossa.
6a Vihr liidi toisen kerran, että sai ylärin viritettyä.
7a valk muuvit yläköydessä roikkuen. Kaksi kruksia, muuten tasasen kovaa vääntöä. Tänks Pete, äijä hanskaa kyllä reitinteon. Tykkään tosipaljon reiteistä joilla joutuu funtsimaan ja joilla on tarkka funktio. Respektit.
50 metriä vitosta loppuun hyrräkelalla, jäähyttely.

Loppuun pientä varoituksen sanaa. Kesä ei oo ohi vielä, vaikka lunta tulee tupaan joka päivä. Foreca lupailee sääikkunaa hesan suunnalle maanantaiksi, ja sehän on konttorirotan lomapäivä ihan koko päivä, joten ulos ulos ulos ulos uLOOOOOOOOOOOOOSSSSSS!!!!

Sitä paitsi, on tuo kuvan Paavo kyllä hemmetin komee mies, mutta ei se köyttä osaa koilata ihan vielä!

1 kommentti:

  1. L'homme irresistible.. Joensuussa odotellen heiniksen/notkon kuivahtamista.

    VastaaPoista