4.11.2011

Salmisaari

Juttelin Tehtaan ouppeneissa ja jälkigeimeissä Kuutin kanssa ja sovittiin tapaaminen Salmisaareen. Jälleen hyvä esimerkki siitä miksi kisoihin kannattaa mennä. Siellä nimittäin tutustuu uusiin loistaviin tyyppeihin.

Minulle tää oli eka kerta Salmisaaressa ja tykkäsin kovasti. En enää ihmettele, että tyypit kehuu tätä sisämestaa. Mun tavoite oli onsaittailla vertikaalia ja hieman testata hänkkiä. Anna pelotteli kassalla, että se hänkki on pumppaava. Olit oikeessa.

Melko pian  huomasin, että helpot reitit oli greidattu suuntaa-antavasti. Reitit välillä 5b-6b tuntu melko samalta. Ehkä erona kutosen reitillä oli , että siihen oli laitettu kaks-kolme slouppia kahvojen tilalle. Joka tapauksessa korostan, että reitit olivat hyvälaatuisia ja niitä oli kiva lähettää. Ja vielä parempaa oli, että niitä oli PALJON!! Onsaittasin yhteensä viis vitosta ja yhen kutosen +2x 6c doggausta. Muistan myös  Ossi F:n kertoneen aiemmin, että seiskat olivat softeja verrattuna Palatsin antimiin. Numerot on numeroita, ja täts it, ei jäädä tähän jumiin tän enempää.

Eniveis, jotain on ilmeisesti tapahtunut, kun vitosten onsaittaaminen lähtee jo rynnäkköasenteella. Tästä on hyvä nostaa rimaa. Nyt on tullut selvästi pumppikestoa ja käsivarsien palautuminen parantunut. Suoritukset paranee heti kun pää on kondiksessa ja itseluottamus terveellä pohjalla.

Loppuun voisin todeta, että ylitin itseni kutosen doggailussa. Raskaiden underivetojen tekeminen superhänkillä oli uutta, mutta siistiä. Olin hyvin epäileväinen, että pystyisin saamaan itseni toppiin (sininen reitti), mutta niin vain kävi. Onneksi tuli lähdettyä reitille. Tänks Kuutti beetasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti