9.1.2012

breikkiä

No enpä olis arvellu breikin pitämisen olevan näin vaikeeta. Ruuvasin sormilaudan seinään, nyt niitä on töölön boksissa kaksi. Huom. Pain boordeja I-IV ei lasketa, koska se ei oo seinässä. Eniveis, arvelin, että ruuvailu ei oo reeniä, vaikka lämmin siinä tuli. Eli kunto on kolmessa viikossa rapissu alas ku syksyn lehdet. Oli miten oli, Salmisaaren seikkailut jää tällä viikolla väliin, että höh. Muut sinnittelee tipatonta tammikuuta, toiset muuvitonta. Molempia ei kannata pitää yhtäaikaa, liian rankkaa. Täällä töölössä on nestemankkapullo ruuvattu tiukasti kiinni, mutta myönnettävä on, että siinäkin on jo lipsuttu hieman. Näppis hohkaa valkosena, koska pitäähän fränkliniä testata, jos sen kerta seinään kiinni laittaa. En tiiä mistä hötömatskusta tää talo on rakennettu, kun ruuvit menee sormilla pyörittämällä seinään sisälle. Sen takia piti ottaa lauta irti ja tuutata lisää proppuja erikeepperin kanssa. Ja taas porattiin yöllä. Mania.

Mun mielestä sormilautailu, juokseminen (muualleki ku bussiin tai naisten perässä), yhden käsipainon nostaminen tai vastaava heiluttelu, varmistaminen, joogan sorttinen venyttely, kiipeilyseinän rakentaminen tai poraaminen, köyden räblääminen riviin asetettuihin jatkoihin eivät ole kiipeilyn reenaamista ja siksi näitä saa tehdä vaikka on breikillä. Onsaittaaminen ei myöskään oo reeniä. Hängdoggaaminen on siinä rajoilla, joten sitä en tekis.

In this entry I describe how nice it is not to climb. Actually its crap and I write just because I can. Reading is nice, but writing is better. Maybe I should write a book. Now everybody go to sleep, it's late. At least at the Töölö timezone.

2 kommenttia:

  1. Breikki..
    Kukaan ei kertonut, että olisi luvassa breikki, kun sie Aki muutat Helsinkiin. Mie haluaisin treenata enemmän.

    Tällaiset asiat on parempi kirjoittaa blogiin kommentiksi kuin sanoa suoraan. Eihän meillä Suomessa puhuta asioista. Siitähän meillä olikin tänään puhetta. Puhetta siitä ettei ole puhetta.

    Kaikki on niin vakavaa Töölössä. Elämä on virkamiesmäistä kulmakarvojen mutristelua. Mie sytytin kynttilät. Huomenna on koulua. Otan vettä tuopillisen sängyn viereen, kun pakkasella ilma on niin kuiva, että alkaa yöllä pakostakin janottaa.

    Pyysit minua kirjoittamaan jotain. Kirjoitin. Ajattelin, että on parempi kirjoittaa edes jotain, koska lukeminen ja kirjoittaminen on ihan kivaa joskus.

    VastaaPoista
  2. Hyvä Kämppikseni!
    Kiitti kommentista!
    Kiva, että kirjoitit. Kävely, imuroiminen tai sormilautailu ei oo reeniä, joten tehdään niitä loppuviikko. Tammikuu on kohta ohi!

    VastaaPoista