20.2.2012

kameli ratsastaa

Pistä etusormi ja peukalo lähes kiinni toisiinsa, juuri noin. Sen verran mulla oli pinnaa jälellä päivän päätteeksi. Siis ennen reenejä. Pienet vastoinkäymiset kiristävät hermoja varmaan jokaisella, mutta harvoin muistaa, että peruselämä ja -meininki on yleensä pelkkää plussaa. Tuntuuko tutulta, että  99 % hyvä päivä menee pilalle, kun 1% on mierdaa. Ihan turhaa kimpoilua. No se siitä, päästiin Paavon kaa tuulettaa hermoja Salmiakkilaarin laadukkaille kaapeliradoille. Nelkut ei enää kelpaa metrirosvoille tällä viikolla.

Hissillä:
5b x5 musta
5b x5 pink
5a x5 pink

(viisbeetä n.120metriä = 10x aika oli alle 20min.)

Liidaten ja höyläten:
5c kelt hänkerö (aika 3,5 min)
5c kelt keskimmäinen
6a OS yläkerta sin. Ei kuitenkaan puristinen OS (harmi)
6a OS yläkerta oranssi.
5b yläkerta kelt. (too iizi)

n. 200 metriä. Reenin jälkeen palauttava ulkofilee herkkusienillä. Ei tullut syötyä hyvin tänään, ja se tuntui jaksamisessa. Onsaittaamisesta tuli hyvä mieli. Alhaalta päin näkee jo mikä reitti menee ja mikä ei OS.

Nyt on kiivetty määrää ihan hyvin. Tätä pitäis jaksaa pitää yllä. Ei pitäis tuottaa ongelmaa. Määrää ja sen jälkeen laatua, ja lopuksi määrällistä laatua.

4 kommenttia:

  1. Ihan hyvä määrä metrejä huonon päivän jälkeen! Mä olen vieläkin juuttunut hieromaan otelautaa & keskivartalon voimaa. Sun reilun viikon takaisista vinkeistä tuntuis olevan ainakin näin alustavasti hyötyä, joten kiitosta vaan.

    TH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että vinkit toimivat.
      Tässä vaiheessa vuotta kantsii kasvattaa kapasitettia.
      Kevättä kohti mennään.

      Poista
  2. Metrejä, greidejä, täydellisyyden tavoittelua.. Täähän kuulostaa jo treenaamiselta!! Kevät rinnassa väännetään hampaat irvessä ja harmitellaan kun kivi kuivuu hitaammin kuin kädet hikoaa..

    No eipä siinä, onhan tuo itelläki alkanut into hieman suuntautua myös sisälle palikoita puristelemaan. Johonki hävis kylmä ilma, joten metässä alkaa kastua näillä lämpimillä..

    Rutistusta ja tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moroooo!!
      Kiva kuulla susta Lauhis!
      Joo, kyllä ne kivet kuivuu, ei piä hättäillä.
      Ei oo hampaat irvessä ei, mut selekä on hiessä.
      Kovaa duunii, eli kiipeilytyötä!

      Poista