14.2.2012

Rosvosektori

Sain huijattua vanhan ruotoni hallille. Salmilaari-saari ilta meni näissä merkeissä:
5c pitkä 30m
5c kelt kahvahänkki liidiseinä, flässinä meni että heilahti.
6b+ (kö?)  vihree superhänkki flash-yrkkä, joka hyyty siihen, ku ei oikeestaan vaan kiinnostanu. Annoin periksi.
5c kelt kahvahänkerö, flässi meni kassiin.
6a+ pinkki OS/flash rocktopialla. Ihan kiva reitti ja kun puolivälin toppikahvaan sai kouran, forkut kilahti maailmanlopun pumppiin!

Meitä oli kolme heeboa, joten siirryin itsevarmistavalle kiipee, koska lonniminen alko ärsyttää. Pakko kiivetä! Hä? Tikkasin listan helppoja, että sais metrejä:
5b 5a
5a
6a 6a, keltanen släbillä, ei kyllä oikein tuntunu kuusaalta (mutta miun mielestä hallilla pitää ehdottomasti olla sekä helppoja kutosia että vaikeita gaussin käyrän mukaisesti. Turistikutonen, mitä sitten?)
4 oranssi vasemmalla kädellä
4 oranssi oikeella kädellä
4 koppailemalla, vihree
4 koppailemalla, vihree

Kuvailen koppailun nyt tähän. Valitse liian helppo reitti. Ota lähtöotteista kiinni ja siirrä molemmat kädet yhtä aikaa ylemmille otteille. Siirrä jalat ylemmäksi, lukotat käsillä niin ylös kuin mahdollista ja toistat kuvion kunnes toppi tarttuu kouraan. Hymyile.

Tää toimii mun mielestä varsin hyvin motorisena harjotuksena, on hyvää vaihtelua pelkkää mailien juoksuun seinällä a.k.a. "sahaamiseen" ja lisäks hermottaa rekrytoimalla lihaksia. Jos on liian helppoa yhä, koppaile reitti myös alaspäin. Jos tämäkin on liian iisiä, liidaa koppailemalla. Jos tääkin tuntuu liian kevyeltä, tee homma sandaalit jalassa. Jos sandaaliliidauskoppailu on liian kevyttä kauraa, mee kotiin ja koppaa bisse, koska oot kuitenkin suhteellisen kova jätkä.

Sellasta tällä kertaa. Torstaina lisää metrejä.
Katotaan miten kovaan jumiin broilerit jysähtää huomenna. Ei varmaan mihinkään, kun otin lasillisen portviiniä särkylääkkeeksi.

On kyllä ollu ikävä bloggaamista, mut aina ei vaan ehi. Taiteen hinta on kova.
Kiipeily ja bloggaaminen on niiku seksihommelit, pitää pysyy nälkäsenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti