12.8.2012

Aakkoset / the Alphabet

Lupasin aakkosia, no täs niitä sit tulee.

a) Laudalla MacLeod. Hyvä vinkki; jos seinällä tulee turpaan, turha mennä piileskelemään oman laudan alle tekee sitä missä on hyvä.

b) Lopez lukottaa

c) Pornahtavia trädivehkeitä

d) joku minkki lähettää..

e) Heebot Hiekkakivellä.. Tykkäsin

f) Laadukkaita & vanhoja stooreja sadepäivien varalle

g) Osman fund. Ei taida tulla leffaa, harmi.

H) BIG SHAKE

i) power company & Magic Bullet

j) Cutler

k) kiipeilyporkkakuvia..

l) Perus palloilua

m) lisää lautaa

Aakkoset on aina kivoja. Toivottavasti näistä oli jollekin hyötyä. Mukavahan se on surffailla välillä.

Kiipeilyrintamalla ei paljoo oo tapahtunu, paitsi viime viikonloppuna Stokassa 6c+ ja tänään J.Usa aka Jusa vaihtoi aikakautta renesanssin puolelle. Jusan sekvenssit meni runttaamalla kolmannella yrkällä. Stenfors muotoilisi asian näin: "Ihan sama miten ne jalat laahaa perässä, kun ketjut heilahtaa, peli on selvä!"


Olishan sitä blogattavaa, kuvia, filkkaa ja tiukkaa shittiä, mut ei jaksa. Ei vaan jaksa istuu koneella.
On muuta tekemistä. Elämä tasaantuu ja se tuntuu hyvältä.

Treeniohjelmaa on tullut vedettyä seittemän viikkoa ja rääkki on tuntunut kovalta paikoitellen, mut jotain tuloksiakin on tullut. Suurin tulos on se, että ressaa vähemmän, kun vetää ohjelmalla. Lapset tuo säännöllisyyttä elämään, näin työkaverit sanoo. Väliviikotkin suodattaa, kun tietää, että volyymikausi on tuloillaan. Vielä pari viikkoo ja sit homma alkaa alusta.

Stokan reissusta vois pistää jotain jossain vaiheessa. Siellä on yhtä paljon kiivettävää ku Suomessa yhteensä, greidit on ehkä pikkasen helpompia, no riippuu varmaan grägistä. Flatenin 6c+ ois Heiniksessä 6b ja falkkareilla 6a+. Lisäksi jos reitin kohdalla lukee topossa tähti, se on chipattu "paremmin" kuin muut reitit. Jos mulle tulee mahku kysellä vähän Johan Luhrilta miltä se chippaaminen oikein tuntuu ja miks sitä pitää niinkin suurella skaallalla tehdä, otan tämän mahdollisuuden vastaan. Nimittäin kiinnostaisi ihan detaljitasolla tietää miten sitä pitää oikein tehdä (ei siks ettäkö olisin menossa porailemaan kodin ulkopuolelle / onko siinä jotain makuvivahteita, kenties toinen taltta tekee parempaa jälkeä.. eihän näitä voi teitää, kun ei harrasta) ja tuntuuko se missään, kun pistetään hiltillä menemään ihan isolla kädellä. Hege muotoili asian näin: "Created by Nature, perfected by the Swedes"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti