29.4.2011

Kevätsiivoilua

Tunnustuksia.
Parin vuoden ajan minua on kypsyttänyt Turun kiipeilymestoilla yksi asia. Bouldereitten äärellä ja juurella on kaikkea ihme rojua ja roskaa. Löytyy lankkua, teippiä, lasia, lumppuja, natsoja, autonosia jne. Asialle tarttee tehä jotain ja tämä on minun aloite.
Tein facebookkiin eventin, toivon, että saan joitakuita kaveriksi talkoilemaan. Respekt. Kiivetään mestat läpi ja noukitaan maasta isoimmat roskat. Miun mielestä, jos me käytetään näitä harvoja alueita, missä on kiviä, meidän pitäis arvostaa niitä ja pitää niistä huoli. Me osataan tää homma, aikaa ei mee paljoo, että tuskin roskia ees riittää kaikille. Hyvä näin. Ehditään kiipee enemmän.

Ilmoittaudu FB osoitteessa:
Copy alla
Lauantaina 7.5.2011 järjestetään Turussa pientä kevätsiivousta roskatalkoiden muodossa. Tarkoituksena siivota roskat ja epämääräiset rojut pois keskustan kiipeilymestoilta (Luolis, Kärsis & Ravattula +muut tarpeen ja innostuksen mukaan).

Sain tiedon Turun kaupungilta, että ympäristötoimi sponssaa kruxilaisille roskapussit ja hanskoja sekä järjestää roskien poiskuljetuksen. Tarvitsen yhden vapaaehtoisen hakemaan kyseiset materiaalit kaupungin toimipisteestä, kuka voisi jeesata?

Sinänsä ajankohta on hyvä siivousaktiviteetille, koska samalla viikolla on muutenkin ympäristötalkoilua ilmassa kts:http://www.turku.fi/public/default.aspx?nodeid=12068&culture=fi-FI&contentlan=1

Näytetään mallia muille seuroille miten tää homma pitää hoitaa. Hyvä pr on aina kivaa bonusta, vai mitä? Kuka messissä? Talkoillaan ja kränkätään.

Yritetään koordinoida tämä kevätprojekti FBookin avulla. Tervetuloa mukaan parantamaan ympäristömme tilaa ja lisäämään harrastusviihtyvyyttä!

PS. Vartiovuoren puistoon släkkäämään ja miksei lautailemaan pikniksunnuntaina 1.5.2011!

Ystävällisin terveisin, Aki Hassinen 0500-592329

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti